Hiányzott már a Gossip Girl. Legutóbb Novemberben láttam, és az meg nem most volt. Lehet hogy a nagy kihagyás az oka, de nemigazán értem a történetet. Leginkább a szerelmi részekkel van a bajom.

Nate már mindenkibe szerelmes volt, aki csak főbb szereplői státuszban van a sorozatban. Igen, Chace Crawford több mint dögös, de azért mindenkivel összeereszteni, válogatás nélkül az már durva. Komolyan mondom, azon se lepődnék meg ha azt olvasnám, hogy “Nate következő párja Lilly WanderWoodsen lesz” azon se lepődnék meg. Még Dorotán a cseléden se. Nem igaz hogy nem tudnak egy normális sávot találni Nate karakterének ahol mozoghat. A legszomorúbb az egészben az, hogy Jennyvel tök jól néznek ki, és tudom hogy csak 1-2 részig fog tartani. Max öt.

gossip-girl-nate

Ez a Blair-Chuck vívódás is már idegesítő. Most szeretlek, most nem. Ha megkaplak majd nem kellesz. Akkor hol itt a szerelem? Csak addig izgalmas amíg harcolnak? Csak én vagyok ennyire maradi vagy ti se nagyon értitek a dolgokat? És ismerve a tinisorozatok világát, tudom hogy újra együtt lesznek.

A Serena-Dan vonal még elviselhető, úgy-ahogy. Persze, Marissa-Ryan hibákat ez se fogja kijavítani. Folyton lesz valaki harmadik közöttük, aztán meg ha senki nincs éppen haragudnak. A harmadikat most épp Aaronnak hívják, kíváncsi vagyok hogy a bimbózó románc megéli-e a 2×13.at… (költői kérdés volt ^^)

A Gossip Girl legnagyobb erénye Jenny. Az ő karaktere fejlődik állandóan, és minden indoka érthető. Vele lehet – szerintem – a legjobban azonosulni, egyedül ő hiteles. Ha az ő szemszögéből nézzük a Nate dolgot, meg se lepődök hogy lesmárolta őt. Szóval ha kérdeznétek, nekem Jenny a kedvencem.

Most kérdezhetnétek, ha ennyi bajom van a sorozattal miért nézem. Azért mert jó. Minden hibája ellenére a legjobb most futó tinisorozat. És mint tinisorozat, el kell fogadni a kliséket. Ha ez megvan, élvezni fogod. Feltéve ha angolul nézed, magyarul bele se merek nézni a Pletykafészekbe (brrr)..