Mint minden tévés évad végén, idén is sok sorozattól voltunk kénytelenek búcsút venni, közöttük olyanoktól is, amiket akár még éveken át szívesen néztünk volna. Volt olyan, amelyik a gyenge nézettségi adatok miatt távozott és akadt olyan széria is, amit ugyan utolsó évadosra terveztek, azaz előre fináléztattak, de ennek is a gyengülő nézettség és a növekvő kiadások voltak a vég okai, ezért szerepel a listán például a Desperate Housewives és a One Tree Hill.

A TV.Com ötlete alapján úgy gondoltam titeket is megszavaztatlak arról, hogy a 2011/12-es tévés évad kaszái közül melyik fájt nektek a legjobban, melyik az a széria, amit ősztől még szívesen néztetek volna tovább. Minden nap lesz egy szavazás, ami mindig éjfélkor telik majd le, a pontos menetrendet itt megnézhetitek. A szavazásban nem szerepel az összes kaszált széria, hanem azokat tettem ide, amiket szerintem a szívetekbe zártatok.

A döntés tehát a tiétek, nagyon kíváncsi vagyok arra, mi a Media Addict olvasóinak a legfájóbb sorozat kaszája idén. Az eredményhirdetésre bő két hét múlva kerül sor, addig is, minden nap leadhatjátok a voksaitokat, a hozzászólások között pedig nyugodtan elmondhatja mindenki a bánatát, azaz azt, hogy miért is fog igazán hiányozni számára az adott sorozat. Holnap reggel belecsapunk a lecsóba, legyetek résen!