Habár sokáig úgy tűnt, hogy Magyarországon nem mutatják be a Cecilia Ahern könyvéből készült filmet, végül a Big Bang Media a hazai bemutató mellett döntött. A premier február 12-én lesz, ami kemény dió, hiszen azon a héten mutatják be A szürke ötven árnyalatát is.

ahol-a-szivarvany-veget-er

Az Ahol a szivárvány véget ér történetéről itt olvasható egy cikk, ahol több fotót is találtok. Röviden annyit érdemes tudni róla, hogy két fiatalkori barátról szól a történet, akiknek felnőttként meg kell szenvedniük egymásért. A főszerepben Lilly Collins (A végzet ereklyéi) és Sam Claflin (Az éhezők viadala: Futótűz).

Már megjelent a filmhez egy szinkronos előzetes, ahol szinte minden információ kiderül, azt alább csekkolhatjátok, akárcsak a regény információit, ugyanis a film premierjéig még bőven van idő elolvasni az Ahol a szivárvány véget ér könyvet 🙂

02-sor

[su_youtube url=”http://youtu.be/g8_LiMuHD58″%5D

02-sor

ahol-a-szivarvany-veget-er-konyvCecilia Ahern – Ahol a szivárvány véget ér
Megjelenés: 2008. március 15.
Kiadó: Athenaeum Kiadó
Oldalszám: 448
Online megrendelés: 20% kedvezménnyel 2.792 forintért
Fülszöveg: Rosie és Alex jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, és életre szóló szövetséget kötnek az iskola és a felnőttek zord világa ellen. Az izgalmas órai levelezések alatt még nem sejtik, hogy életük következő jó néhány évét is így fogják eltölteni: egymással levelezve… A sors újra és újra elválasztja őket egymástól, hogy próbára tegye barátságukat, kitartásukat és őszinteségüket. A gyerekek komoly felnőtté cseperednek: mindketten dolgoznak, házasodnak, gyereket nevelnek, válnak, de a varázslatos kötelék, ami összeköti őket, életük minden öröme és bánata közepette is megmarad. Több van-e köztük puszta barátságnál? Ha kapnának egy utolsó lehetőséget, kockára tennének-e mindent az igaz szerelemért?