Számunkra Thalia elsősorban a Rosalinda és a Marimar c. telenovellákból lehet ismerős, de az énekesnő már több, mint tizenöt éve nem forgat, a zenének szentelte az életét.

Latin nyelvterületen továbbra is nagyon népszerű, többszörös platinalemezekkel büszkélkedhet. Tavaly novemberben jelent meg legújabb albuma, aminek az egyik kislemeze a Becky G-vel közösen előadott Como Tú No Hay Dos.

thalia-becky-g

Azért is különleges ez a dal, mert spanglish stílusban készült, tehát Thalia angolul és angolul énekel benne, Becky G pedig angolul rappel. Nekem nagyon bejön a dal, annak ellenére is, hogy itt-ott nagyon tüc-tüc a zenei alap.

A videoklip a szokásos, bulizós vonalat képviseli, de ez tök jól áll a dalhoz, szóval ez sem gond. Azon pedig még mindig meglepődöm, hogy Thalia már elmúlt negyven. Nem igazán látszanak rajta az elmúlt évek.

[su_youtube url=”https://youtu.be/35p6ot9zGuc”%5D

Plusz megmutatom nektek Thalia előző videoklipjét is, ami a Por Le Que Reste de Vida c. dalához készült. Ez talán még jobb is, mint a Becky G-s duett. Egy biztos, most már ideje lesz meghallgatni Thalia új albumát. Csekkold te is a dalokat, igazán megéri!

[su_youtube url=”https://youtu.be/c9RXTxMx0Jo”%5D

thalia-amore-mio