Most, hogy a Will & Grace, a Gilmore Girls, a Twin Peaks vagy éppen A Szökés több év után kapott rebootot – avagy folytatást – Rachel Bilson is nyilatkozott egy esetleges Narancsvidék folytatásról.

Fontos leszögezni, hogy nem olvasni híreket arról, hogy tényleg megtörténne a dolog. A kérdést Bilsonnak az E!News riportere tette fel, de még így is öröm látni Bilson reakcióját.

“Mindig nyitott vagyok az ilyen dolgokra. Nem tudom miként festenénk a karaktereink bőrében ilyen idősen. Gördeszkáznánk a mólón? A fene tudja mit csinálnak ma a harmincasok. De nagyon jó lenne újra találkozni a többiekkel”.

the-oc-02

Már több, mint 10 év telt el a sorozat fináléja óta. De vajon mi történhetett azóta a karakterekkel? A Hart of Dixie-vel is bizonyító Bilsonnak erre is van ötlete, ami után még jobb lenne ténylegesen látni, hogy mi van velük. Ki tudja, talán egyszer erre is sor kerülhet.

“Biztos vagyok benne, hogy Summernek és Sethnek vannak gyerekeik. Summer a Brownra járt… és egy akvitista filantróp. Nem tudom, talán épp a strandon van”.